Чалгарката и двамата й колеги пяха пред българи, живеещи  в

...
Чалгарката и двамата й колеги пяха пред българи, живеещи  в
Коментари Харесай

Галена лъсна по без бельо в Чикаго

Чалгарката и двамата й сътрудници пяха пред българи, живеещи  в Чикаго, като ги развълнуваха с нашенски безконечни шлагери както и със личните си части. Това обаче, което провокира най-горещи мнения бе  визията на скандалната фолкаджийка. Която се пусна по без долни дрехи пред аудиторията.

Галена бе избрала нещо сред бански и бляскав костюм на кочекчийка, само че по всичко личеше, че под тоалета няма никакво долни дрехи. И това не е за сефте когато скандалната и разкрепостена певица се пуска по този начин.

По-паметливи помнят, че Галена предходната година бе посетител на някакво събитие, състояло се в центъра на София. Тогава скандалната смядовка Галка се издокара с черен панталон и жилетка. И в случай че горната част бе много скромна за нейния жанр, то панталоните й разцепиха мрака. На талията бяха изрязани две големи пеперуди, задачите обсипани с блестящи камъни. Което сподели, че певицата още веднъж няма долни дрехи. Няма по какъв начин да си обуе гащи, които ще се видят под огромните сечения.

Така, че певицата се чуства в свои води когато не носи бельо  няма проблеми да се пуска без гащи.

Очаква се фолкаджиите да имат присъединяване в Лас Вегас, а ние нямаме самообладание да забележим по какъв начин ще блесне в града на хазарта провокативната нашенка.

Автор:Хотнюз.бг


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР